Învățați să distingeți realitatea de ficțiune și apoi să vindecați diabetul!

Principala concepție greșită a diabeticii români, care scurtează viața

Dr. Alexandru Rafila este un medic endocrinolog român. Până în prezent, este considerat cel mai bun specialist în tratamentul diabetului zaharat în țară. Toate personalitățile celebre care suferă de diabet zaharat încearcă să facă înregistrarea la o consultație cu el. Inclusiv pacienții din Franța, Germania, Marea Britanie și alte țări vin la el. Este unul dintre cei mai importanți endocrinologi din UE. A scris 32 de cărți științifice, precum și în arsenalul lui sunt de 3 ori mai multe publicații științifice în reviste.

Dr. Alexandru Rafila rareori dă un interviu, dar a acceptat să răspundă la întrebările corespondentului nostru. Mai jos veți găsi recomandări importante pentru a vă ajuta în lupta împotriva diabetului zaharat.

DR. ALEXANDRU RAFILA ESTE ABSOLUT CONVINS CĂ DIABETUL DE TIP AL DOILEA, ÎN MAREA MAJORITATE A CAZURILOR, ESTE TRATABIL CU AJUTORUL CUNOȘTINȚELOR MODERNE!

Subiecte abordate în materialul:

 • Care este cel mai important lucru în tratamentul diabetului zaharat?
 • De ce 95% dintre diabetici nu pot face față patologiei lor?
 • În ce cazuri există șanse de vindecare completă a diabetului zaharat?
 • Care sunt MODALITĂȚILE MODERNE de combatere a bolii?

Metformină nu este calea pe care ar trebui să meargă!

Medicii bat alarma, iar rețelele de farmacie profită de oameni bolnavi

Dr. Alexandru Rafila:

"Până în prezent, medicamentele pe bază de metformină sunt aproape baza majorității tratamentului. Cu toate acestea, aceasta este o concepție greșită a pacienților și a medicilor analfabeți. Metformină este calea spre boli și moarte timpurie. Nu-i vorba de vindecare. Dacă ați venit la un medic cu diabet zaharat de tip al doilea și el vă prescrie un tratament pe baza acestor medicamente, fugiți de un astfel de medic.

Medicamente a cărora substanța de bază este metformină: Bagomet, Vero-Metformin, Glicomet, Glicon, Gliminfor, Gliformin, Glucofa, Glucophage, Glucophage Long, Dianormet, Diaformin, Langerin, Metadien, Metospanin, Metfogamma, Metformin, NovaMet, NovoFormin, Orabet , Siofor, Sofamet, Formetin.

Tot ce fac aceste medicamente este creșterea nivelului de insulină din sânge la valori critice. De această cantitate de insulină, sângele devine gros ca laptele condensat. În cantități mari, insulina provoacă un rău colosal organismului. Literalmente distruge ficatul, rinichii și alte organe excretorii. Prin consistența și acțiunea sa, insulina este similară cu acidul gastric. Imaginați-vă ce se va întâmpla dacă acidul gastric umple organele interne. O să-i ardă cu acid!

Nivelurile ridicate de insulină, prin distrugerea celulelor, contribuie la diviziunea lor anormală, iar acest lucru este deja oncologie. Din acest motiv, CANCERUL SE DEZVOLTĂ la 28% dintre diabetici, conform statisticilor.

În plus, conținutul ridicat de insulină duce la o înfundarea rapidă a vaselor cu colesterol, deoarece cu insulină, sângele gros curge foarte slab. Ca urmare, vasele de sânge sunt înfundate cu colesterol, care, la rândul său, duce la creșteri de presiune. Hipertensiunea arterială însoțește 98% dintre diabetici. Apar și multe alte probleme cu sistemul cardiovascular.

Lista consecințelor amenințătoare de terapie pe bază de metformină

 • Tulburări gastro-intestinale (cel mai adesea diaree, arsuri la stomac, râgâit, ulcere gastrice)
 • Hipertensiune arterială - creșteri de presiune mai ales seara, dureri de cap, bubuie urechi, valurile de frică se rostogolesc
 • Ciroza hepatică - ficatul se dezvoltă în țesutul conjunctiv și nu mai curăță sângele, întregul organism este umplut cu toxine
 • Pietre la rinichi din cauza excreției intense de săruri și zahăr
 • Boli oncologice
 • Moartea timpurie din cauza vaselor distruse
 • Orbire

Dezvoltarea patologiilor, desigur, depinde de durata și cantitatea de medicamente, precum și de caracteristicile individuale ale unei persoane. Cu toate acestea, ESTE IMPOSIBIL SĂ SCAPĂ COMPLET DE ELE!

Dacă metformina ucide, de ce o folosesc?

Din păcate, nu mulți medici de astăzi au grijă de sănătatea pacienților. Vă spun chiar mai mult, nimănui nu-i pasă. Ei doar își fac treaba și primesc bani pentru ea. Nu le pasă dacă vă veți recupera sau nu. Prin urmare, ei, fără a se deranja în mod deosebit cu gândurile, prescriu ceea ce le-a fost recomandat de autorități sau de Minister. Și aceștia sunt medicamente pe bază de metformină, deoarece vânzarea lor aduce profituri bune. Da, și dă efect, deși temporar.

Indiferența nu este capabilă să vindece! Pacienții, de regulă, nu știu ce consecințe îi așteaptă de la administrarea constantă a acestui medicament, iar medicii nu cred că este necesar să vorbim despre asta.

Tratamentul diabetului zaharat cu medicamente chimice agresive este criminal! Dar diabetul zaharat de tip al doilea poate fi vindecat! Principalul lucru este să găsiți terapia potrivită.

Dr. Alexandru Rafila:

Pacienții care au fost tratați cu metformină timp de mai mulți ani vin adesea la mine. Este vorba despre oameni bolnavi, care au îmbătrânit mai devreme.

Așa cum se întâmplă de obicei. Cel mai adesea, diagnosticul de diabet zaharat de al doilea tip la pacienți este detectat accidental în timpul examinării. În același timp, până în acest moment, pacientul, de regulă, s-a simțit bine și nu ar fi crezut niciodată că are zahăr crescut. Și apoi i se prescrie metformină cu o creștere a dozei.

Ca urmare, zahărul scade, dar cu timpul starea unei persoane începe să se înrăutățească treptat. Pacientul începe să se plângă de oboseală cronică, obezitate, tensiune arterială crescută, dureri de cap. Picioarele lui încep să se umfle, iar dimineața și fața. Există un clopoțel în urechi. Degetele se amorțesc și membrele se răcesc. Vederea scade. Memoria se deteriorează.

Doctorii spun că e vorba de diabet zaharat. Dar, de fapt, totul este din cauza insulinei! Mai precis, din cauza metforminei, care crește producția de hormoni la valori anormale!

CU TOATE ACESTEA, NU CREDEȚI CĂ NU TREBUIE SĂ TRATAȚI DIABETUL ZAHARAT DELOC. Dacă alegeți să tratați diabetul cu metformină sau să nu tratați deloc, atunci cu siguranță trebuie să alegeți prima opțiune. Diabetul zaharat de tip al doilea în absența tratamentului vă va ucide chiar mai devreme. Dar cu alte simptome.

La fel ca și o cireaşă confiată, arată organele interne ale diabeticilor. Ficat, stomac, rinichi, inimă și cel mai important vase de sânge…

Vasele de sânge și organele interne confiate!

Imaginați-vă cireșele confiate sau zmeura confiată. Același lucru se întâmplă cu diabetul zaharat cu toate vasele. Pereții vaselor sunt înmuiați în zahăr și devin fragili. Drept urmare, vasele pierd capacitatea de a se îngusta și de a se dilata. În primul rând, mor vasele mici, apoi cele medii și mari. Vasele hrănesc organele interne. Deteriorarea alimentării cu sânge duce la dezvoltarea bolilor cronice.

Cum diabetul zaharat vă distruge din interior:

Pierderea vederii

De diabet, o persoană orbește. Și orbește pentru totdeauna. Normalizarea vederii afectate de diabet nu poate fi chiar și cu ajutorul corecției cu laser, deoarece detașarea retinei are loc ca urmare a multor hemoragii.

Rinichii sunt distruși

Zahărul doar înfundă ureterele. Ca urmare, mediul în rinichi devine foarte dulce. Zahărul este ca un conservant. Acesta conservă rinichii. Și ei mor treptat. Insuficiența renală cronică este doar vârful aisbergului. Rinichii pot fi pierduți complet.

Articulațiile devin imobile

Lichid sinovial oferă mobilitatea articulațiilor. Când vasele nu mai hrănesc articulația, lichidul sinovial nu se mai produce. Articulația se usucă și se prăbușește. O persoană se confruntă cu astfel de durere, de care, deși ar urca pe perete. Nici măcar analgezicele nu ajută. Articulația se blochează complet. O persoană își pierde posibilitatea de a se mișca în mod independent.

Sistemul nervos nu rezistă

Nervii, ca multe alte organe, suferă de excesul de zahăr. Cu timpul, un diabetic dezvoltă psihoze, omul devine dezechilibrată emoțional. El este adesea chinuit de depresie, nimic nu-i place. Vrea să se culce și să moară.

Pielea începe să putrezească!

La început, se usucă foarte mult, apar zgârieturi, apoi eczeme, și apoi ulcere. Mușchii și oasele putrezește de la pielea. Apar mirosul urât. Totul se termină cu gangrena.

Oricum, diabetul zaharat este o boală foarte periculoasă. Poate chiar și cea mai periculoasă. Îmi pare rău pentru cei diagnosticați cu diabet zaharat. Încerc să-i ajut, dar totul depinde în primul rând de ei înșiși.

Dacă nu cu metformină, atunci cu ce să tratăm diabetul zaharat? Haideți să luăm, de exemplu, un pensionar obișnuit, al cărui diabet a apărut odată cu vârsta. Acum, zahărul crește constant. Să presupunem că ia metformină și nu se simte bine. Ce poate face pentru a vindeca diabetul zaharat? Poate să se vindece singur?

Încă o dată vreau să vă reamintesc - diabetul de al doilea tip este o boală complexă, periculoasă și sistemică. Aceasta nu este o răceală sau diaree. E mult mai grav. Patologia are loc la nivelul întregului organism și, prin urmare, tratamentul, de asemenea, trebuie să fie sistemic. NU ESTE SUFICIENT ȘI DĂUNĂTOR doar să creșteți nivelul de insulină.

Tratamentul diabetului zaharat ar trebuie să fie cuprinzător și numai cu acele medicamente care, în plus față de scăderea nivelului de zahăr, oferă și siguranță întregului organism.

Dacă vorbim despre medicamente specifice cu care oamenii le pot trata pentru diabetul zaharat pe cont propriu, atunci aș sfătui un astfel de medicament cum ar fi Insumed. În anul 2015 acesta a fost elaborat de Institutul Român de Endocrinologie. Nu este o chimie ca metformină, ci UN COMPLEX ANTIDIABETIC NATURAL CARE CONȚINE MAI MULT DE 60 (!) DE DIVERSE COMPONENTE ACTIVE.

Compoziția medicamentului include toate cele mai necesare vitamine, macro- și microelemente pentru diabetul de tip al doilea. Insumed conține 28 de extracte de plante medicinale colectate în diferite părți ale lumii.

Insumed este bun pentru că nu dăunează organismului. Chiar mai mult, face corpul unui diabetic mai puternic. Dar cel mai important – are un efect pozitiv asupra bolii din toate părțile.

60 de componente active sunt foarte mulți. Nici un medicament din lume nu se poate lăuda cu o astfel de compoziție bogată.

Eficiența Insumed-ului este fără precedent! După ce am început să recomandăm acest complex pacienților noștri, procentul de recuperare.... Și mă refer la RECUPERAREA COMPLETĂ DE DIABET ZAHARAT, care a crescut la 96%. Aceasta înseamnă că 96 de persoane din 100 își iau rămas bun cu patologie. Nu mai au zahăr crescut și se simt perfect.

O scrisoare sinceră despre tratamentul diabetului zaharat

Vreau să vă arăt o scrisoare de la Sandra Mihalachi, o pensionară română. Ea nu a fost tratată la clinica noastră (nu a putut să vină la noi, pentru că nu s-a simțit bine). Am sfătuit-o Insumed prin telefon. În cele din urmă, ea s-a vindecat.

Iată ce a scris ea.

Sanda Mihalachi, 67 de ani. O pensionară română care se luptă cu diabetul zaharat. Locuiește în Arad.

"De ce alți medici ascund de oameni un astfel de medicament minunat ca Insumed? Am avut diabet teribil. L-am avut de 18 ani. De la 49 de ani. Recent, el a dat complicații severe la ochi și rinichi. Rinichii aproape că nu au funcționat, am avut miros de acetonă. Fiica mea nu a putut fi cu mine. Plus ulcere permanente pe picioare și vârful degetelor negre. Muream literalmente. Doctorii noștri mi-au spus că nu mai am mult timp.

I-am spus fiicei mele să se gândească la ultimele mele zile. Am trăit o viață bună, dar oricum n-am vrut să mor. Chiar și atunci când am strigat în isterie că vreau să mor, nu am vrut cu adevărat. Clinica dvs. a devenit ultima mea speranță. Știam că tratați cu succes diabetul, dar oricum nu credeam până la urmă - toată lumea spune că nu poate fi vindecat, că voi mă duce în zadar. De aceea, nu m-am dus. Dar apoi v-am văzut la televizor și am decis să vă sun.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sfatul dvs. și pentru Insumed pe care mi l-ați trimis. Am început să-l iau imediat. Au trecut patru luni de atunci și sunt încă în viață. Și chiar voi trăi mai mult, așa cum spun medicii, zahărul la mine a devenit normal. Dar eu însămi simt asta. În ultimii 10 ani, nu m-am simțit atât de sănătoasă și eliberată de diabet, cum mă simt acum! Am început să dorm bine, mi-a dispărut senzația de sete pantagruelică, am încetat să mai merg la toaletă, nu a mai rămas nici o urmă de oboseală și slăbiciune constantă. Presiunea s-a oprit să crească, de asemenea. Am început să văd mai bine. Încă mai am tratament, dar sunt sigură că voi depăși. Vă mulțumesc foarte mult pentru Insumed»

Spuneți-ne cât de repede se poate vindeca cu Insumed

Sincer vă spun, procesul nu este rapid, dar detaliat. Durează câteva luni. Poate dura șase luni.

Trebuie să fiți pregătit pentru tratament pe termen lung. Dar, după tratament, nu mai trebuie să luați medicamente și puteți trăi o viață sănătoasă obișnuită, așa cum ați trăit înainte de diabet zaharat.

Insumed ajută toată lumea, inclusiv persoanele în vârstă cu imunitate slăbită.

Trebuie să luați Insumed cu cursuri. Să-l luați de 2 săptămâni, 4-5 zile - pauză și din nou un curs. Vă voi spune în etape cum se face recuperarea.

Recuperarea vaselor de sânge

Acțiunea principală a Insumed-ului este că nu numai că elimină zahărul din sânge și, astfel, normalizează nivelul glucozei. Ci, de asemenea, dizolvă zahărul, care a pătruns deja în pereții vaselor de sânge datorită Ginkgo biloba, care face parte din compoziție. Pereții vaselor ca și cum ar fi eliberați de gheață, dobândesc din nou posibilitatea îngustării și întinderii. Se dizolvă cheagurile de sânge, se curăță vasele de sânge. Există o restaurare a capilarelor mici. Ca urmare, la o persoană nu mai crește presiunea, dispar slăbiciunea și somnolența, vindecarea rănilor și tăieturilor se îmbunătățește. În plus, apare mai multă putere. Oamenii doresc imediat să facă treburile casnice și să îngrijească de casa la țară.

Normalizarea nivelului de glucoză

Insumed nu crește nivelul de insulină, deci este inofensiv. Dar are un efect extrem de util – și anume reduce rezistența la insulină. Aceasta este o proprietate sa foarte remarcabilă. Componentele biologic active ale medicamentului penetrează direct în celulele mușchilor, grăsimilor și ficatului și le stimulează astfel încât acestea să înceapă să răspundă mai bine la prezența unui hormon în sânge. În medicină, acest proces se numește "formarea secundară a celulelor". Ca o consecință, cu timpul, celulele încep să consume mai activ glucoza, ceea ce duce la o scădere a concentrației sale în sânge. Pentru organism, acesta este cel mai sigur mod de a utiliza glucoza.

Pacienții încep să se simtă bine în orice moment al zilei, inclusiv după ce iau masa. Nu mai sunt chinuiți de sete. Nu mai există eczeme și erupții cutanate. Mâncărimea organelor genitale dispare. Pacienții încetează să mai alerge frecvent la toaletă.

Dacă vorbim despre indicatori fizici, scade nivelul de hemoglobină glicozilată, scade concentrația de zahăr și acetonă în urină.

Topește excesul de grăsime!

Excesul de greutate este ceea ce exacerbează starea pacientului cu diabet de 4-5 ori. Prin urmare, una dintre acțiunile Insumed-ului vizează pierderea în greutate. Se întâmplă din două motive. În primul rând, celulele încep să proceseze mai activ zahărul în energie. Și în al doilea rând, complexul conține un extract puternic concentrat de Tribulus Terrestris, care este cel mai puternic arzător de grăsime naturală.

Cu o pierdere în greutate cu 10 kg, riscul de consecințe periculoase ale diabetului zaharat este redus cu aproape 50%.

Normalizarea potenței

Mulți diabetici sunt impotenți. Una dintre acțiunile uimitoare ale Insumed-ului vizează normalizarea nivelului de testosteron și revenirea potenței sănătoase. Chiar și la 50, 60 de ani, bărbații sunt capabili să facă sex.

Îmbunătățește starea pielii, oaselor și mușchilor

Chiar și pielea grav deteriorată este restabilită. Ulcere se vindecă, pielea se oprește să supureze și să se usuce. Același lucru se întâmplă și cu oasele, compoziția lor sănătoasă este restabilită, ei încetează să mai fie fragile. Recuperarea are loc în toate țesuturile, mușchii devin elastici.

Efectul fluturelui pentru orice diabetic!

Acțiunea Insumed-ului este similară cu cea a aripii fluturelui, care provoacă o reacție în lanț de vindecare a organelor interne și îmbunătățirea stării de bine. Începând cu normalizarea vaselor de sânge și terminând cu restabilirea vederii și a articulațiilor.

Trezirea ușoară

Vă treziți dimineața și zburați cu ușurință din pat - nu trebuie să vă forțați să vă ridicați, să întindeți și să frecați picioarele rigide, scârțâind spatele și gâtul. De dimineață, corpul dvs. este plin de energie și putere.

Sănătate și starea de spirit excelentă

De dimineață și pentru toată ziua. Dormiți bine și suficient. Vă simți mai tânăr. Nu trebuie să alergați mereu la toaletă noaptea. Nu vă doare nimic și nu aveți mâncărime.

Mic dejun delicios

Veți adăuga diverse alimente la meniul dvs. Nu va mai trebui să urmați o dietă strictă. Vă amintiți gustul acelor feluri de mâncare, de care vă amintiți acum. Nu mai există o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați. Bucurați-vă de gustul mâncărurilor preferate!

Puterea eroică

Ieșind din casă, nu mai trebuie să vă faceți griji de picioare - nu percepeți mersul pe jos ca o sarcină, puteți merge chiar o zi întreagă, iar picioarele nu obosesc și nu se umflă. Sandale, pantofi, șosete nu las urmele pe picioare umflate, ca o frânghie în cârnați.

Liniște absolută

Sunteți absolut calm și relaxat. Nu mai există durere constantă care vă devora conștiința fără a lăsa să vă concentrați pe altceva. Când nimic nu vă doare, lucrurile obișnuite, sunetele, mirosurile sunt mai luminoase, care sunt uitate demult.

Vedeți bine.

Chiar și vederea grav deteriorată va începe să se recupereze treptat. Ceea ce ați văzut înainte cu opacitate, va deveni clar. Puteți vedea din nou de la distanță numărul de autobuz, veți putea admira din nou frumusețea naturii.

Și cel mai important, vă veți prelungi viața! În același timp, chiar și la o vârstă înaintată, vă veți simți sănătos și energic. Nu va trebui să vă încărcați rudele cu grijă de dvs. Veți avea grijă de voi înşivă.

Deficit al Insumed-ului în farmaciile românești!

Din câte știm, este extrem de dificil să cumpărăm Insumed în farmacii. Acest medicament este rar disponibil. Este adevărat? Și ce ați putea sfătui diabeticii români?

- Da, într-adevăr e așa. Insumed este eliberat în loturi mici, limitate și, prin urmare, nu ajunge la farmacii. Cea mai mare parte merge, din păcate, în străinătate, o parte este cumpărată de clinici private.

Dar am o veste bună pentru cititorii revistei dvs. M-am consultat cu colegii și am decis să oferim cititorilor voastre o parte din lotul de Insumed cumpărat de către noi la un preț minim. Vom livra medicamentul oamenilor direct acasă prim poșta. În orice regiune din România.

Voi vorbi despre condițiile de obținere a Insumed-ului.

Vă trebuie să:

 • Vă trebuie să se afle pe teritoriul României. În afara țării nu vom trimite Insumed.
 • Puteți obține Insumed NUMAI PENTRU UZ PERSONAL. Cerem revânzători să nu se angajeze în revânzare a Insumed-ului cu marja mare. Să facă bani pe oameni bolnavi este inuman! Insumed va fi trimis unei persoane numai în cantitatea necesară pentru a trata o SINGURĂ persoană – sau două persoane - dacă există mai mulți diabetici în familie)

Pentru a participa la programul nostru trebuie să faceți clic pe butonul "Învârte" de pe roata cu reduceri plasat mai jos. În funcție de ce veți apuca, veți putea obține Insumed cu o anumită reducere. Puteți învârti roata o singură dată.

Profitați de această șansă până când alții o vor prinde!

Din păcate, nu avem acest medicament în cantități suficiente pentru toți diabetici din România. Prin urmare, am decis să-l oferim celor care vor lăsa o cerere pe site-ul mai rapid decât alții. Dacă doriți să vindecați diabetul zaharat cu acest complex unic, vă sfătuiesc să-l comandați cât mai curând posibil, până când mai este disponibil.

Atenție! Insumed se termină repede!
Numărul de ambalaje disponibile reduce rapid!

la soldul lotului cu preț redus constituie:

23 buc.

Poți completezi formularul și să primești „Insumed”!

Discuție

Mariana Sturzu
Vă mulțumim pentru bunătatea dvs.! Am încercat să cumpăr Insumed printr-o altă clinică. Mi-au spus prețul de 10 ori mai mare. Am refuzat. Și apoi cunoscuta mea a arătat link-ul la acest articol. Am comandat de la dvs. Mi-au adus repede. Mă tratez deja și am deja rezultate!
Ionuț Bogdan
Confirm cuvintele medicului! Metformina este rău - ei special otrăvesc oamenii cu aceasta pentru a face bani pe ei! L-am luat de șapte ani. Și nu am avut rezultate. Zahărul creștea în mod constant, și a continuat să crească. Doar că lucrurile se înrăutățeau. Și apoi am găsit Insumed. E ca cerul și pământul. Acest medicament natural îmbunătățește într-adevăr starea spre deosebire de chimia periculoasă. Oameni buni, vă recomand tuturor doar Insumed.
Laura Boboc
Oh, și eu am suferit de acest diabet până când am aflat despre Insumed. La mine totul a fost ca la pensionara aceia. Dar, de asemenea, a existat constant hipertensiune arterială plus la zahărul crescut (200-230), din acest motiv am vomitat în mod constant. În plus, excesul de greutate - 120 kg cu o înălțime mică. Umflături, dificultăți de respirație, am suferit de toate acestea. Corpul asuda și adesea putrezea. Acum nu mai este. Am trecut un curs de tratament cu Insumed. Acum mă simt ca un om viu. Am pierdut în greutate, presiunea a încetat să mai crească. În general, sunt bine, ceea ce doresc tuturor.
Marius Maria
E un remediu excelent pentru scăderea zahărului. Într-o lună zahărul a redus de la 14 mmol/l la 7.9! Tratați-vă!
Gabriel Militaru
Mulțumesc, am comandat. Consultantul mi-a sunat, l-am întrebat cât de mult a mai rămas medicamentul. El a spus că mai este, dar este comandat din ce în ce mai mult - probabil că oamenii află despre această posibilitate. S-ar putea să se termine în curând.
Eduard Jarnea
Orice boală pentru unii oameni este suferință, și pentru alții - afaceri. Farmaciile și-au arătat demult adevărata față - tot ce au nevoie de la noi este banii și sănătatea noastră!
Denis Ilisie
Am diabet. Și m-am recuperat. Acum, în fiecare an, trec cursul cu Insumed pentru a evita recidiva. Cei care nu au încercat acest medicament le sfătuiesc!
Roxana Popa
Insumed S-A TERMINAT!!!!!!!! N-am reușit. Se spune că a fost ieri, iar astăzi nu mai este.... Diabetul m-a epuizat deja. Nu știu cu ce să mă tratez. Am avut o speranță de Insumed. Oare nu se poate face nimic?
Crina Crăciun
Și eu n-am reușit. Cu ce să mă tratez acum??? Cunoscuta mi-a spus despre Insumed. Ea l-a lăudat foarte mult, am vrut să comand, de asemenea, dar nu am reușit. Îmi pare rău.
Oana Dragusin
Bună ziua, tuturor. Am 59 de ani, greutatea inițială este de 124 kg, greutatea pentru ziua de azi este de 80 kg, înălțimea e de 168 cm. Nivelul glucozei a variat de la 18 la 12, a fost și 29. Acum e 5.0. Am luat Insumed de 3 luni. Mă bucur de rezultatul. Nici un medicament nu m-a ajutat așa de mult.
Emanuel Boteanu
Veți vinde mai mult? Și când? Aș vrea să comand și eu!!!
Mihaela Anghel
Insumed A APĂRUT DIN NOU ÎN VÂNZARE! După cum este scris pe site-ul, clinica a oferit încă 1000 de ambalaje pentru diabetici români! Potrivit medicilor, acesta este ultimul lucru pe care îl pot elibera.
Gheorghita Mircea
Mulțumesc! am comandat. Mi-au promis că pot primi poimâine. Voi începe imediat tratamentul.
Blajan Cosmin
Medicamentul este foarte excelent. Îl iau de o săptămână și deja observ schimbări pozitive. Verific zahărul de mai multe ori pe zi. Crește semnificativ mai puțin. Dacă merge așa, atunci există toate șansele să mă vindec.
David Ciolacu
Diabetul este o boală foarte insidioasă. O am deja de 4 ani, nu au existat manifestări externe, doar există gura uscată uneori. Prin urmare, nu prea cred în picioarele tăiate și așa mai departe. Dar am leșinat recent. Mi-au dus la spital, am făcut analizele. S-a dovedit foarte rău. Rinichii sunt în stare precanceroasă, vasele sunt uzate atât de mult încât medicii au fost șocați. Așa-i să nu tratați boala.
Bianca Codreanu
Tatăl meu are diabet și nu vrea să ia pastile. Știe cineva dacă Insumed poate îl ajuta?
Elena Negoescu
Sigur, că îl va ajuta! În orice caz, este mai bine să încercați, mai ales că Insumed costă mult mai puțin decât aceeași metformină.
Larisa Costache
Insumed este un medicament minunat. Diabetul a fost găsit la fiica noastră. Are doar 7 ani. N-am vrut să-i dau chimia de când este foarte mică. Am consultat mulți endocrinologi. Am decis să alegem Insumed. A ajutat-o bine. Zahărul aproape că a încetat să se ridice. În același timp, acum nu mai bea Insumed.
Raluca Chirita
Mulțumesc! Am comandat 10 ambalaje. Până când mai este, trebuie să-l iau!
Catalin Zamfir
Ați luat 10 ambalaje acum, și cineva nu va primi nici unul....
Roman Horvath
Mulțumesc. Am lăsat o cerere.
Comandă Insumed în România